Voor al uw 24h distributie & snel transporten, colli’s en pallets nationaal en internationaal

Wij zijn een koerier bedrijf opgericht door Danny Van Lierop, een gedreven en ervaren persoon die zich op zijn beurt laat bijstaan door enkele personen die al jaren in de sector zitten en de nodige know how hebben, op deze manier kan u als klant steeds rekenen op de kennis en begeleiding van A tot Z en zoeken altijd mee naar de interessantste oplossing.

Verder rekenen wij onder onze klanten zowel grote als kleine transport groepen, KMO’s die zelf hun transport onder controle willen houden en alle andere bedrijven die nood hebben aan transport op maat of een (tijdelijke) transportpartner. Voor vele onder hen is het een groot voordeel dat zij hun eigen vervoer kunnen blijven organiseren, u behoudt de controle en tegelijkertijd kunt u voertuigen met chauffeur inhuren volgens behoefte. Dat zonder de vaste kosten die u zou hebben indien u eigen voertuigen zou kopen en chauffeurs vast in dienst zou nemen.


 

Transport op maat

 

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de perfecte levering binnen de kortst mogelijke tijd en aan de beste prijs.

 

Stipte opvolging

 

 

Rechtstreeks contact met onze dispatching. Zo bent u altijd op de hoogte van uw zending.

 

Klantenservice

 

 

U belt en wij doen de rest. Van A tot Z uw levering in goede handen.